Bli med meg!

Jeg har bestemt meg på å løpe iForm-løpet den 28.mai! 2 måneder etter fødselen!

Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal løpe 5 eller 10 km enda, men som den treningsentusiasten jeg er tenkte jeg at dette skal jeg få til! Kanskje jeg også får motivert andre gravide og nybakte mødre også til at det går fint an å holde seg i god form selv under og etter en graviditet og med småbarn 😉

Nå skal det sies at jeg mener ikke alle nybakte mødre klarer å løpe så kjapt etter fødsel, men jeg har hatt et heldig/friskt svangerkap 🙂  Jeg slet med migrene i 72 (!) dager i strekk de første månedene, og det gikk jo ut over treningen og alt, så jeg har ikke fått trent og holdt meg i form slik jeg skulle ønske, men når hodepinen avtok gikk jeg til fysioterapeut og kiropraktor nettop for å forebygge noen værre plager siden jeg ikke hadde holdt meg i form. Det har gått fint og jeg har sluppet unna både bekkenløsning og andre vonde plager som jeg har stor respekt for at andre kvinner sliter med i graviditeten.

Men treningsmotivasjonen min er høy nå, og selvom jeg ikke har fått trent noe særlig i graviditeten, tenker jeg da at iFormløpet kan være min motivasjon til å klare å hoppe i den sporty hverdagen slik jeg ønsker.

Hvem vil være med meg?

i samarbeid med iFormløpet får alle mine følgere en rabattkode : PTfrue2016

Jeg håper jeg kan få med meg så mange spreke damer som mulig, det ville vært så stas!

Les mer om iFormLøpet HER

iformløpet

Håper du har en frisk og god helg 😀

Sporty hilsen PTfrue

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *